вівторок, 7 вересня 2021 р.

Караван пізнавальних та веселих історій з Джеронімо Стілтоном та його друзями.

 


    Веселі пригоди директора видавництва «Голос Гризуна» Джеронімо Стілтона не залишать байдужим нікого, хто цінує гумор і вигадку! 
    Знайомство українських дітей з героєм коміксів, мишеням якого звати Джеронімо Стілтон, відбулося під час подорожі Христофора Колумба до Америки. Саме такий сюжет першої книги, де героїчні маленькі мишенята не дозволяють своїм підступним ворогам - котам-піратам, які навчилися подорожувати у часі, змінити хід світової історії та привласнити собі славу відкриття Нового світу.
     Джеронімо Стілтон  рятує світ, щоправда не самостійно, а з друзями. Якщо ваша дитина вміє читати – це саме те, що допоможе відірвати її від наймодніших ґаджетів та поринути у світ пригод і таємниць. Текст комікса  доповнюють малюнки (інакше б це був не комікс), які створюють ілюзію повної присутності та не дозволяють ні на що відволікатися, нехай весь світ зачекає. Однак варто застерегти батьків, читання затягує, і тому будьте готові до того, що прочитавши першу частину комікса про Джеронімо, ваша дитина на цьому не зупиниться та чекатиме на продовження історії про пригоди мишеняти та його друзів.
     Крім власне коміксів, у книзі вміщено коротенькі історичні факти, що дозволяє дітям у ігровій, доступній формі їх запам’ятовувати. Таким чином перед нами не лише розважальна, але й пізнавальна книга. Автори комікса рекомендують свій твір для читання дітьми та дорослими будь-якого віку, тому книга підходить як для індивідуального так і для сімейного прочитання та обговорення. Книга надрукована великим форматом А4, на чудовому крейдяному папері, з майстерно виконаними кольоровими малюнками. Ви ще вагаєтесь чи читати  книгу?  А Джеронімо Стілтон в цей час рятує світ.
    Серія книжок про пригоди Джеронімо Стілтона чекає на вас в Чернігівській обласній бібліотеці для дітей.


Знайомтесь -  ведучий відеоблогу  ВсіКниги – Тарасик. Він дуже любить читати, а особливо комікси і книги про захопливі пригоди. І цей навчальний рік Тарасик пропонує почати з серії пізнавальних коміксів про Джеронімо Стілтона.


Запрошуємо  до перегляду мультфільмів про  Джеронімо Стілтона.
















Немає коментарів:

Дописати коментар