пʼятницю, 12 листопада 2021 р.

Доброта змінює світ

 


    13 листопада кожного року в багатьох країнах світу відзначають чудове свято - Всесвітній день доброти (World Kindness Day). Цей день був заснований в 1998 році Всесвітнім рухом за доброту. Рух не має політичних або релігійних обмежень, а до його складу спочатку входили тільки жителі тихоокеанського регіону. Через деякий час до нього приєдналися представники багатьох інших держав.
    Долучитися може кожен охочий – головне, щоб людина хотіла і була готова допомагати іншим. Учасники руху на колективних зустрічах розповідають про ідеї добрих справ і способи втілення їх у життя.
    Символом свята є відкрите серце. А суть святкування в тому, щоб нагадати людям про важливість прояву людяності і взаємодопомоги в сучасному житті. 
    За роки свого існування День доброти набув своїх добрих і світлих традицій. У цей день у багатьох країнах заведено дарувати квіти та усмішки, робити щирі компліменти та добрі вчинки, говорити приємні слова, адресовані як близьким, так і незнайомим людям.
    Звичайно ж, добрі справи повинні йти від душі і не вимагати нічого натомість. Головне значення Всесвітнього дня доброти, проявляти доброту безкорисливо і виключно через безмежно добрі наміри.
Послухай пісні про доброту:

«Добрим будь»

«Сонячний промінчик!»


«Що таке є доброта?»

 
та подивись добрі мультфільми

«Корисні підказки. Кругообіг добра в природі»


«Мультик про добро...»


«Мультик про доброту»





Немає коментарів:

Дописати коментар