пʼятницю, 3 грудня 2021 р.

Поспішайте творити добро


    У всьому світі 5 грудня відзначають  День волонтера

    Волонтер – у перекладі з англійської мови означає добровільний помічник. Це люди, які цілком безоплатно працюють будь-де, де потрібна їхня допомога: у дитячих будинках, притулках, школах-інтернатах і будинках престарілих. Вони доглядають хворих і допомагають старшим людям поратися по господарству.

    Звісно, волонтерство — не робота. Це спосіб життя і мислення. Небайдужість до чужої біди, причетність і співпереживання — те, що веде волонтерів вперед.
Завдяки їхнім старанням, десятки, якщо не сотні тисяч людей отримують настільки необхідну їм допомогу. Волонтери допомагають дітям і дорослим, вони піклуються про здоров’я людей і тварин, їх комфорт і безпеку. Часто волонтерам доводиться навіть ризикувати власним життям ради порятунку інших. Це воістину люди з величезним серцем, безкорисливі та добрі, готові протягнути руку допомоги та не залишити в біді тих, кому погано.
    Кращим подарунком на День волонтера може виявитися ваша допомога — невеликий добродійний внесок, прояв турботи й теплоти щодо тих, кому це потрібно і важливо.
Подивись мультфільм 

«Хто такі волонтери?»

 та відео
«Хто такі волонтери?»

«Нащо мені це?» Гімн волонтера - Будуємо Україну Разом»

і  послухай  
«Гімн Волонтерів»



Немає коментарів:

Дописати коментар